POVRATAK NA MJESTO „ZLOČINA“: Mina i Indy ponovno na istom festivalu! Kostićeva progovorila o duetu!

Izvor slike: TV Happy (Mina) / Promo (Indy)

Jedan od estradnih sukoba koji se zasigurno neće nikada zaboraviti je onaj koji se dogodio prije šest godina između Mine Kostić i Indire Aradinović Indy. Pjevačice su tada bile sudionice na ‘Grand’ festivalu, a tuča između njih izbila je na generalnoj probi. Mediji su tada pisali kako su se folkerice potukle zbog muškarca pod imenom Tika, inače tadašnji dečko Indire Aradinović, a bivši muž Mine Kostić. Kostićeva je kolegicu tada nazvala kurv***nom, a od onda više nisu viđene jedna blizu druge na istom mjestu.

No, kako Folk-Portal ekskluzivno saznaje, to je upravo ono što će se uskoro dogoditi. Naime, folkerice će se nakon šest godina ponovno pojaviti na ‘Grand’ festivalu. Iako da je do nas došla informacija kako Mina i Indy imaju spreman duet kojim će se boriti za prvo mjesto, čini se da od toga nema ništa.

U želji da iz prve ruke saznamo da li je informacija točna te da li je to dokaz da su zakopale ratne sjekire, pozvali smo obje pjevačice, ali nam je samo jedna od njih odgovorila.

– Bože me sačuvaj kakve sve gluposti ću još da čujem. Strašno. Čista laž!!! – stajalo je u poruci koju smo dobili od Kostićeve.

Za razliku od nje, Indy na pozive i poruke nije odgovarala do objavljivanja ovog članka, a da li nas nastavak sukoba očekuje 1.,2. ili pak 3. prosinca kada će se festival održati, ostaje nam da sačekamo i vidimo. Nadamo se da će ovoga puta obje strane biti staloženije jer, na kraju krajeva, ipak je festival humanitarnog karaktera.

Pogledajte kako je izgledala njihova tuča 2008. godine!