(TRACKLIST) EKSKLUZIVNO: Saznajte sve o novom albumu Rade Manojlović!

Izvor slike: Arhiva

Dugoočekivani album jedne od najtraženijih folk pjevačica Radmile Manojlović uskoro će se pojaviti u prodaji. Nakon samo dva albuma, Rada se može pohvaliti uspjehom koji neke njezine kolege nisu postigle ni sa nekoliko puta više. Kako to obično biva kod atraktivne pjevačice, tako je i ovoga puta izbor pjesama za novi CD trajao mjesecima, a onda se „razvuklo“ i snimanje istih budući da Manojlovićeva osim mnogobrojnih nastupa ima i česta snimanja emisija.

Sada kada je sve uglavnom gotovo, ostaje spremanje marketinške kampanje za album koji konačno izlazi pod etiketom ‘Grand’ produkcije. Budući da smo vas navikli na ekskluzive, Folk-Portal vam donosi popis svih pjesama koje će se naći na Radinom CD u čijem je stvaranju sudjelovao veliki broj autora među kojima su: Marina Tucaković, Filip Miletić i Miloš Roganović, Pera Stokanović, Dušan Bačić,…

Sebi tiho govorim
Glatko
Mali je grad
Metropola
Alkotest
Gratis
Gala, gala
Makarena
Dragstor

 

‘Makarena’ za zakašnjenjem od godinu dana!
Iako je pjesma ‘Makarena‘ koju je zanosna pjevačica snimila s DJ Vujom i Cvijom bila planirana za promociju još prošle godine, to se nije dogodilo, pa će tako svi koji su numeru željno iščekivali istu moći poslušati na novom albumu.

 

Prva premijera u ‘Ami G Showu’!
Iz izvora bliskih pjevačici saznajemo i kako će numeru ‘Glatko‘ Rada predstaviti sljedeći tjedan u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji ‘Pink‘!