(VIDEO) HOTEL NACIONAL: Poslušajte djelić pjesme ‘Školjka’ s novog albuma Dine Merlina!

Prošlo je šest godina od kada je najpopularniji bosansko-hercegovački pjevač Dino Merlin izdao album. Nakon CD-a ‘Ispočetka’, Merlin je Bosnu i Hercegovinu predstavljao na Euroviziji, a onda se lagano povukao.

Prije nekoliko dana predstavio je pjemu ‘Ruža’ koju je posvetio svim stanovnicima mjesta pogođena poplavama te tako najavio novi album koji nosi naziv ‘Hotel Nacional’. Prije nego li predstavi kompletan album koji će se u prodaji pojaviti 20.lipnja,  Merlin će svoje fanove razveseliti još jednim singlom.

Tako će sutra prije samog početka utakmice BiH – Argentina biti predstavljena pjesma ‘Školjka’ koja se također nalazi na albumu među 12 novih pjesama.

– U ovoj produkcijskoj avanturi posebno su mi bili zanimljivi instrumentalisti, virtuozni muzičari i producenti. To je jedna od specifičnosti albuma na kojem su sudjelovali vrhunski umjetnici. Oni koji su imali priliku čuti pjesme izrazili su svoje impresije koje mi, moram priznati, gode. Konačni sud, koji je na koncu i najmjerodavniji, donijet će moja publika. Ako se mojoj publici svide moje pjesme, onda nisam džaba krečio, što bi naš narod rekao – rekao je nedavno Merlin u intervjuu za ‘Dnevni avaz’.

Dok s nestrpljenjem čekate premijeru pjesme i preslušavanje cijelog albuma, pogledajte njihove najave!