(VIDEO) JK zbog Marije Šerifović iz Turske stigla privatnim avionom!

Izvor slike: Instagram/karleusastar

Pop zvijezda Marija Šerifović sinoć je u u sklopu velike regionalne turneje održala spektakularan koncert u beogradskoj ‘Štark Areni’. Njezin prethodni nastup u beogradskoj ‘Areni’ bio je prije osam godina te u prilog tome da ju je tamošnja publika s nestrpljenjem iščekivala, ide činjenica da je koncert bio rasprodan dva dana prije održavanja.

Veliki broj Marijinih kolega prisustvovao je koncertu, a samo zbog nje, obiteljski odmor je prekinula pop diva Jelena Karleuša koja je u srpsku prijestolnicu doputovala privatnim avionom.

– Prekinula sam odmor i zajedno s Duškom, Atinom i Nikom stigla sam na koncert kako bi podržali Mariju – rekla je JK prije samog početka koncerta za televiziju ‘Prva’ i nastavila:

– Marija i ja smo na istoj talasnoj dužini. Jako smo slične karakterno i zato se jako dobro slažemo i u ‘Zvezdama Granda’. Znam da ona jedva čeka da izađe na scenu i da pokida. Posle ove Arene ona će biti tri kile lakša, ali će biti jako zadovoljna i mislim da je ovo kruna njezine dosadašnje karijere.

Novinar je Jelenu podsjetio da je i ona održala koncert u Areni, na što se ona nadovezala rekavši kako je to bilo davno i kako sljedeće godine očekuje Mariju na Ušću kao gosta na svom solističkom koncertu.