(VIDEO) LJUBILI JE, PENJALI SE NA BINU, A ONA… : JK na koncertu Saše Matića učinila nešto nesvakidašnje!

Izvor slike: Twitter/karleusastar

Pop zvijezda Jelena Karleuša bila je ovog vikenda gošća na sarajevskom koncertu Saše Matića. Kao što su to učinili u Beogradu i Tuzli, Jelena i Saša duet ‘Ne smem da se zaljubim u tebe‘ izveli su i u prijestolnici BiH ispred 20 000 ljudi.

Pjevačica je u nekoliko navrata stajala tik do publike, a u jednom trenutku je masi pružila ruku. Jedan od njezinih obožavatelja nije je ispuštao kako bi joj nekoliko puta mogao poljubiti ruku.

View this post on Instagram

Best fans 💞💞💞 #JelenaKarleusa #Karleusastar #Karleusa @karleusastar

A post shared by JELENA KARLEUŠA TOŠIĆ (@karleusastarblog) on

View this post on Instagram

Jelena's passionate fans 😂😂😂🔝🔝 #doseofkarleusastar

A post shared by Dnevna Doza Jelene Karleuše (@doseofkarleusastar) on

Osim što je sa kolegom izvela duet, JK je otpjevala i svoj veliki hit ‘Insomnia‘ kojim je dodatno zapalila atmosferu u ‘Zetri‘. Odmah na početku numere Karleuša je učinila nešto nesvakidašnje. Naime, svukla je donji dio odjevne kombinacije koju je specijalno za nju kreirao Juraj Zigman te taj dio bacila u publiku. Njezini vatreni fanovi koji su bili nedaleko od bine, počeli su se gurati kako bi uhvatili komad garderobe koji pripada pop divi.

View this post on Instagram

Diva on stage 💃💃💃💪 #JelenaKarleusa #Karleusastar #Karleusa @karleusastar

A post shared by JELENA KARLEUŠA TOŠIĆ (@karleusastarblog) on

Jeleni su se posebno razveselile dvije djevojčice koje su se u jednom trenutku popele na binu i plesale zajedno s njom. Sve ove gestove Karleušu je oduševilo pa osiguranju nije dopuštala da reagira.