(VIDEO) LJUBILI JE, PENJALI SE NA BINU, A ONA… : JK na koncertu Saše Matića učinila nešto nesvakidašnje!

Izvor slike: Twitter/karleusastar

Pop zvijezda Jelena Karleuša bila je ovog vikenda gošća na sarajevskom koncertu Saše Matića. Kao što su to učinili u Beogradu i Tuzli, Jelena i Saša duet ‘Ne smem da se zaljubim u tebe‘ izveli su i u prijestolnici BiH ispred 20 000 ljudi.

Pjevačica je u nekoliko navrata stajala tik do publike, a u jednom trenutku je masi pružila ruku. Jedan od njezinih obožavatelja nije je ispuštao kako bi joj nekoliko puta mogao poljubiti ruku.

Osim što je sa kolegom izvela duet, JK je otpjevala i svoj veliki hit ‘Insomnia‘ kojim je dodatno zapalila atmosferu u ‘Zetri‘. Odmah na početku numere Karleuša je učinila nešto nesvakidašnje. Naime, svukla je donji dio odjevne kombinacije koju je specijalno za nju kreirao Juraj Zigman te taj dio bacila u publiku. Njezini vatreni fanovi koji su bili nedaleko od bine, počeli su se gurati kako bi uhvatili komad garderobe koji pripada pop divi.

Jeleni su se posebno razveselile dvije djevojčice koje su se u jednom trenutku popele na binu i plesale zajedno s njom. Sve ove gestove Karleušu je oduševilo pa osiguranju nije dopuštala da reagira.