(VIDEO) ZA NJU NEMA ZIME: Karleuša za nove čizme iskeširala pravo malo bogatstvo!

Izvor slike: Instagram/karleusastar

Nekoliko godina unazad, u pojedinim srpskim medijima moglo se pročitati kako pop diva Jelena Karleuša puca i kako, osim za izgubljene sudske sporove, nema novaca čak ni za račune za struju. Pisalo se i kako automobili i stanovi ispred kojih se fotografira, nisu njezini. No, čini se kako ipak nije tako.

Naime, Karleuša godinama važi za ženu sa najviše stila na srpskoj javnoj sceni. Na njoj se mogu vidjeti komadi garderobe marke H&M, Zara, New Yorker,… koji se mogu kupiti po veoma pristupačnim cijenama, ali i oni znatno skuplji poput Dior, Channel, Louis Vuitton, Balmain,.. Pri svakom novom pojavljivanju u javnosti, JK predstavi po neki novi model koji je uvrstila u svoju kolekciju, a posljednji su čizme marke Yves Saint Laurent (YSL).

Cijena čizama je nevjerovatnih 8 000€, a Jelena se njima pohvalila na Instagramu. Upravo ovaj par Jelena će obući 5. listopada kada će nastupiti u beogradskom klubu Kasina, a kako saznajemo, za taj nastup sprema baš upečatljiv styling.

 

Promjene na nastupima!

Pop diva godinama unazad nije pretjerano mijenjala koncepciju svojih nastupa, što se njezinoj publici izuzetno sviđalo. Ipak, sa novim pjesmama, JK je odlučila dodatno osvježiti svoj repertoar te je tako na nedavnom nastupu u Istanbulu otpjevala nekoliko stranih pjesama. Izvedbom hitova Rihanne, Britney Spears i Eve Simons, Karleuša je oduševila tamošnju publiku, a beogradska publika uvjerena je da je pravu audio-vizualnu “poslasticu” spremila i za njih.