ZAVRŠILA RAD NA NOVOM ALBUMU // Ceca: Jer kad mi u srce pucaju, neka pucaju oni što znaju!

Izvor slike: Facebook/svetlanacecaraznatovic

Folk zvijezda Ceca Ražnatović završila je rad na novom albumu koji bi se, prema neslužbenim informacijama, u prodaji trebao pojaviti 28.06.. Brojni suradnici popularne pjevačice na društvenim mrežama objavili su kako su ponosni na novi album koji će, kako kažu, sve oduševiti. Damir Handanović, Marina Tucaković, Bojan Vasić, Kiki Lesendrić, Biljana Spasić, Mirko Gavrić,.. autori su novih numera. Osim njih u radu na novom CD-u sudjelovala je i Cecina kći Anastasija koja je otpjevala back vokale zajedno sa Draganom Rakčević.

I na ovom albumu naći će se za svakoga po nešto budući da je osim brzih pjesama folk zvijezda snimila balade nalik na one koje su njezini najveći hitovi. Ekskluzivno saznajemo i da dio teksta jedne numere glasi: “jer kad mi u srce pucaju, neka pucaju oni što znaju!“. Budući da je većinu tekstova napisala Cecina dugogodišnja suradnica i prijateljica Marina Tucaković, vjerujemo da su brojne numere autobiografske.

Pjevačica ovih dana radi fotografije koje će pratiti promociju albuma, a za koje je zadužen Miloš Nadaždin.

Soon

Posted by CECA on Saturday, June 11, 2016

Podsjećamo vas da je prethodni Cecin album izašao 2013. godine nakon čega je uslijedio koncert na beogradskom Ušću. S tog albuma izdvojile su se pjesme ‘Poziv‘, ‘Ime i prezime‘, ‘Da raskinem sa njom‘, ‘Turbulentno‘,.. koje su postale veliki hitovi.