(FOTO) BADNJAK KOJI ĆE ZAUVIJEK PAMTITI: Preminuo otac Seke Aleksić!

Izvor slike: Kurir

Seka Aleksić zasigurno će 2016. godinu pamtiti po brojnim lijepim stvarima, a posebno po tome što se ostvarila u ulozi majke. Ipak, početak Nove godine donio joj je veliku tragediju. Naime, 06. siječnja, na pravoslavni Badnjak, nakon kraće i teške bolesti, otac popularne pjevačice  – Milorad, umro je u bolnici, u Loznici, gdje je dva dana kasnije sahranjen.

Pjevačica se danas na svom Instagram profilu oprostila od otac napisavši emotivnu poruku.

View this post on Instagram

Putuj s' andjelima srculence moje! ❤ Kazu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu cast da dusu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rodjenje! Zauvek cu pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najvise si se radovao na dan moga rodjenja i mami si rekao da cu ja biti tvoja pevacica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srecni od saznanja da je pevanje moja ljubav, od tebe! Zato, tata moj dragi, necu tugovati. Tvoj ovozemaljski zivot je zavrsen jer si nastavio vecni zivot, mnogo vredniji od ovoga! Radovacu se i pevati! Otisao si na najradosniji dan! Doziveo si da u krilu drzis svoje unuce, niko srecniji nije bio od tebe! Neka ti je vecna slava duso moja! Tvoja ponosna cerka! 💙

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

– Živim u Loznici a inače sam Nišlija. Imam stan ovde, i dobijam 30.000 dinara mesečno i ne treba mi više. Šta će mi? Imam sve što mi treba. Moja Seka mi šalje, i to redovno, svakog meseca uplaćuje – rekao je nedavno Milorad u intervjuu za magazin ‘Puls’.