(FOTO+VIDEO) Goga Sekulić ispratila supruga na vječni počinak

Goga Sekulić jučer je na beogradskom groblju Orlovača ispratila svog supruga Igora Ramovića na vječni počinak. Na pogreb Igora Ramovića koji je preminuo u 41. godini života od raka, došao je veliki broj njegovih prijatelja, te prijatelja njegove supruge Goge.

Zavijena u crno, Goga se jedva držala i jedno vrijeme pokušala suspregnuti suze i ostati jaka, ali bol je bila prevelika. Dok je koračala za kovčegom, tresla se, pa se pridržavala za vozilo. Slomljena od tuge i bola, nije se mogla suzdržati. Tiho je jecala i stezala zube, a kada su Igora spustili u grob, potpuno se slomila. – Da mi je neko rekao da će se ovo dogoditi, ne bih mu verovala – bilo je sve što je imala snage izgovoriti.

Oko nje su bili njezini majka, otac i sestra. Igorova majka bila je potpuno slomljena kao i otac kojeg su pridržavali da ostane na nogama.

Od životog suputnika njihove kolegice, došli su se oprostiti Boban Rajović, Maja Marijana, Dara Bubamara, Marko Bulat, Damir Handanović, Džej, Jovana Tipšin, Ceca Ražnatović i mnogi mnogi drugi.

[nggallery id=6]

foto: Alo!