INDIRA PROGOVORILA NAKON ŠEST GODINA: Ksenija je predosetila svoju sudbinu! Osećala se loše!

Izvor slike: Arhiva

Od smrti pjevačice Ksenije Pajčin prošlo je šest godina. Jedna od kolegica sa estrade koja je dobro poznavala pokojnu Kseniju bila je Indira Radić koja s njom ima duetsku pjesmu ‘Hajde sestro‘.

– Mnogo sam je volela i poštovala. Ta njena emocija i energija, taj njen temperament je bio neverovatan. Bila je prelepa žena. Iako su govorili za nju da je agresivna, ljuta, zeznuta, zaje*ana, mi smo bile odličan spoj. Kada smo radile zajedno, ona je to svoje ludilo veoma lepo kanalisala. Stvarno smo dobro funkcionisale na koncertima – rekla je Indira za dnevne novine ‘Alo!’.

Osim što su se odlično slagale u svemu vezanom za posao, Indira i Ksenija suradnjom su postale bliske prijateljice. Pjevačica je ispričala kako joj se nekoliko dana prije nemilog događa Ksenija povjerila i rekla kako se ne osjeća najbolje.

– Ksenija i ja smo se čule tri dana pre nego što će se to desiti. Ona me je zvala, ležala je u krevetu i rekla: “Nešto mi nije dobro, stvarno se osećam loše. Ovaj (Filip) me opet smara, hoće da se pomirimo, ne znam više šta da radim”. Rekla sam joj: “Moraš da odlučiš sama šta hoćeš. Ti zaslužuješ da imaš porodicu, decu i čoveka koji te zaslužuje”. A ona mi kaže: “Ja to sa Filipom ne mogu da ostvarim. On je mlađi od mene”. U njenom životu je u tom momentu postojao još jedan muškarac, koji je je bio zainteresovan za nju. Dečko je bio vrlo obrazovan i fin i želeo je sa njom zajednički život. Međutim, ona se nalazila između dve vatre. Nije znala s kim da bude. Taj dečko je bio ozbiljan, obrazovan, imao je svoj biznis, bio je prava prilika – otkrila je Indira za ‘Alo!’ i dodala:

– Predosetila je svoju sudbinu. Imala je priliku da ode od Filipa i da zasnuje porodicu, ali joj se nije dalo. Vratila se na vrata svoje sudbine. Upoznala sam njenu najdublju stranu. Pamtim je kao divnu osobu, mnogo emotivnu, mnogo ranjivu, ali i mnogo povređenu. Ona je u suštini bila vrlo tužna i usamljena devojka – završila je Indira.

Dragana Mirković: Pred smrt mi je poručila da ima nešto važno da mi kaže!

U beogradskom klubu ‘Tilt‘ dan nakon Ksenijnog rođendana održalo se večer upravo u njezinu čast. Brojne kolege i prijatelji okupili su se i izveli hitove pokojne pjevačice. Među pozvanima bila je i Dragana Mirković koja je bila spriječena prisustvovati događaju, ali je na video bimu prikazana njezina poruka.

– Bila je kod mene na televiziji i rekla voditelju Stevici da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta je to tako važno što ima da mi kaže – izjavila je folk zvijezda.

Dragana Mirković: Ksenija, nešto važno nisi stigla da mi kažeš (video)

Emotivno veče muzike devedesetih, održano u…

Posted by The Tilt Club on Wednesday, December 7, 2016