Ekrem zbog pornića dobio batine od Igbale

ekrem-zbog-pornica-dobio-batine-od-igbale2

Prije par dana pisali smo o tome kako je Ekrem Jevrić snimio porno film, te da se premijera očekuje za nekoliko dana. Dodali smo i kako osim premijere pornića čekamo i reakciju Ekremove supruge Igbale. Jevrićevu akciju pred kamerama još nismo dočekali, ali zato Igbalinu reakciju jesmo. Naime, prema pisanju ‘Kurira’, Ekrem je prije nekoliko dana stigao iz Amerike gdje je nakratko bio u posjeti ženi i sinovima, no posjet se nije završio najbolje.

– Ekrem je otišao u Njujork da se vidi s porodicom, ali je njegov boravak bio baš bolan. Igbala je poludela zbog pornića. On je sad u Crnoj Gori, ali tamo ne priča o svom novom poslovnom poduhvatu jer su mu to zabranili producenti. Međutim, bliskim prijateljima poverio se da ga je prebila Igbala i da se tresao ko prut koliko se uplašio. Gađala ga je šerpama, tanjirima, vazama. Pola stana u Njujorku je polupala. A kad se ni posle deset minuta demoliranja kuće nije smirila, radile su pesnice i pljuštali šamari – rekao je izvor blizak Ekremu za dnevni list.

Nakon što se uspio pribrati, Ekrem je ženi kroz suze rekao kako on to nije želio, te da su ga napili i da on nije znao šta radi. Sudeći prema ovoj Igbalinoj reakciji i prema pričama bliskih prijatelja da svašta može učiniti kada pobjesni, tko zna, možda Jevrićeva ”kroz šake propusti” i djevojke iz Ekremovog filma.