EKSKLUZIVNO: Dragana Mirković u seriji za tinejdžere!

Izvor slike: Screenshot

Legendarna folk pjevačica Dragana Mirković već je pokazala svog talent za glumu pojavivši se u filmu ‘Slatko od snova’ davne 1994.. Dragana se nakon tog filma pojavljivala i u brojnim reklamama, a nedavno je i gostovala u jednoj tinejdžerskoj seriji koja se emitira na internetu.

Naime, ekipa mladih ljudi odlučila je snimiti Internet seriju pod nazivom ‘Samo Kažem’, a prikazuje život jednog duštva u 26 epizoda. Da je riječ o zaista kvalitetnom i hvale vrijednom projektu, dokazuje i to da je ekipa osvojila nagradu za najbolji program kratke forme koju dodjeljuje svjetski priznata udruga ‘International Press Academy’.

Ono što je nama posebno zanimljivo je činjenica da je se u 25. epizodi serije kratko pojavljuje i Dragana Mirković. U trenutku kada jedan od glavnih glumaca dolazi kupiti kofer za put u Beč, pojavljuje se Dragana koja mu govori da kupi mali kofer jer će se, baš kao i ona nekad davno, sam snaći u tom velikom gradu koji nudi velike mogućnosti. Međutim, u njegovu priču da mu je folkerica dala savjet ne vjeruje nitko.

Pogledajte!