(FOTO) ZAJEDNO OCJENJUJU: Ana i Rasta u žiriju showa ‘Ja imam talenat’!

Izvor slike: Stefan Stojanović - mondo.rs

Na televiziji ‘Pink‘ uskoro kreće nova sezona show programa ‘Ja imam talenat‘ u kojem će natjecatelji imati prilike pokazati svoja plesačka, pjevačka, glumačka i druga umijeća. Budući da u natjecanju nema striktno određenih vrsta nastupa, i žiri showa mora biti iz raznih sfera. Tako su se čelnici televizije odlučili na mjesto onih kojih će ocjenjivati kandidate postaviti velike zvijezde koje su se dokazale u svom poslu.

foto-zajedno-ocjenjuju-ana-i-rasta-u-ziriju-showa-ja-imam-talenat1

Glumci Srđan Žika Todorović i Danica Maksimović zajedno sa bračnim parom Anom Nikolić i Stefanom Đurićem Rastom ove sezone birati će talente koji će putem malih ekrana zabavljati regiju. Budući da su se imena četveročlanog žirija čuvala u strogoj tajnosti, najveće iznenađenje showa bilo je sudjelovanje Ane i Raste koji su proteklih mjesec dana bili svakodnevno u svim medijima.

– Čelnici ružičastog carstva su im dali dobre uslove i zajedniči apartman dok traju snimanja, što je bila jedna od njihovih želja. U ime bračnog para, uglavnom je sa organizatorima pregovarao Anin brat Marko, koji se trudio da za sestru i zeta dobije dobre uslove i garanciju da će oni biti ispunjeni. Svi u ekipi očekuju da će šou biti gledan, naročito zbog Anine duhovitosti, koja vrlo često iznedri i lapsus – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

foto-zajedno-ocjenjuju-ana-i-rasta-u-ziriju-showa-ja-imam-talenat2

Iako svi četvero potpuno različitih karaktera, na prvom snimanju očekivale su se i prve svađe no do njih nije došlo. Štoviše, Nikolićeva se odlično zabavljala sa Todorovićem kojem je ovo, kao i Rasti, prvo ovakvo iskustvo u karijeri.

– Dosta je posla na žiriju. Ovo nije nimalo laka priča. U svakom slučaju uživaćemo. Jedva čekam da počne jer neće biti samo plesa i pevanja, već svega – rekla je Ana.

foto: Stefan Stojanović – mondo.rs