‘Grand’ pokreće još jedan kanal!

Izvor slike: Telegraf.rs

Otvaranje ‘Grand Narodne Televizije’ bila je velika stvar za Grand produkciju čije su se emisije od samog osnutka emitirale na televiziji ‘Pink’. Saša Popović tim činom pridobio je još veću publiku, a koliko je kanal gledan govori činjenica da od 01.siječnja 2015. kreće novi projekt pod nazivom ‘Grand pop’.

– Nakon što je za kratko vreme ‘Grand televizija’ postigla uspeh, čelnici ove kuće rešili su da početkom sledeće godine pokrenu i kanal ‘Grand pop’. Na ovom programu emitovaće se nove emisije, pojavljivaće se imena najpoznatijih pop pevača, a gledaoci će imati priliku da se upoznaju i sa novim voditeljima – rekao je izvor blizak produkciji za ‘Alo!’.

Saznanja dnevnih novina ‘Alo!’ potvrdili su i u PR službi produkcije:

– Podjednakom odgovornošću i profesionalnom odnosu prema poslu, koji smo godinama pokazivali kao lideri u folk muzici, pristupili smo i pokretanju pop kanala. Od 1. januara na našem novom kanalu naći će se nove emisije, novi voditelji i 24-časovna zabavna muzika. Muzički urednik biće Saša Milošević Mare – rekli su u PR službi ‘Grand’ produkcije.