Kći Goce Božinovske postaje voditeljica na ‘Grand’ televiziji!

Izvor slike: Facebook

Starija kći Goce Božinovske prije nekoliko godina krenula je maminim stopama. Nakon sudjelovanja u showu ‘Zvezde Granda’, Jelena Vučković počela je samostalnu pjevačku karijeru.

Druga Gocina kći o kojoj se nešto manje pisalo, također će uskoro raditi posao vezan za estradu. Naime, prema pisanju ‘Alo!-a’, Zorana Šijan voditi će emisiju na ‘Grand’ televiziji.

– Zorana je mlada i ambiciozna devojka koja tačno zna šta želi u životu. Dok je studirala, nije želela da prihvati poslovne ponude sa nekih televizija, ali sada je situacija drugačija. Goca je veoma ponosna na nju i podržava je da se i ona bavi javnim poslom, ali nije želela da se upliće i preko veze je progura u javnost. Ona želi da se, kao i njena starija ćeka Jelena Vučković, sama izbori za ono što želi. S obzirom na to da je Zorana komunikativna, duhovita i lepa, sigurno je da će biti pun pogodak za posao na televiziji, čega je svestan i Saša Popović, pa je rešio da joj ponudi posao na njegovom ‘Grand’ kanalu. Zorana je već gostovala u jednoj emisiji koju će ‘Grand’ emitovati i odlično se snašla, a uskoro će i zvanično dobiti ponudu za svoj šou na ovoj televiziji – rekao je izvor ‘Alo!-a’.

kci-goce-bozinovske-postaje-voditeljica-na-grand-televiziji1

Dok Zorana nije željela pričati o poslovnim planovima, njezina majka je podijelila svoju sreću s novinarima:

– Volela bih da se to desi, jer ona je lepa, mlada i pametna devojka, lepo je gledati i slušati je. Decu podržavam šta god da odluče, jer su dobri i vaspitani i nemam problem sa njima, pogotovo sa Zoranom, koja je divno dete – rekla je Božinovska.