Mia Borisavljević postaje voditeljica!

Izvor slike: Blagoje Kešelj

Mia Borisavljević u narednom periodu će se osim pjevanja baviti i poslom televizijske voditeljice. Naime, od 01. listopada na programu televizije ‘Pink‘ s emitiranjem kreće nova sezona show programa ‘Pinkove zvezde‘. Osim što je zamijenjena postava žirija, čelnici televizije odlučili su se uvesti novosti među voditeljima.

Glavni voditelj koji će se nakon izvedene numere pridružiti natjecateljima na bini, ostati će Milan Kalinić, dok će umjesto Dušice Jakovljević u backstage-u pjevače opuštati upravo Mia.

– Ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i smatram je ogromnim izazovom. Dugo sam na javnoj sceni i mislim da će mi to biti prednost, ali sa druge strane imaću sigurno ogromnu odgovornost da ispunim očekivanja produkcije koja su velika. Uzdam se i u pomoć Milana Kalinića koji je već izašao u susret i sa kojim radim uveliko na pripremama pred početak snimanja. Strepim od reakcija publike, ali verujem da činiom pravu stvar. U sam rad žirija se neću mešati niti to komentarisati. Smatram da je izbor odličan i da je šou zagarantovan. A ukoliko i ja budem uspela da doprinesem svemu biću neizmerno srećna. Od Pinka sam dobila dobre uslove za rad i to je bio jedan od razloga zbog čega sam prihvatila ovu novu ulogu u svom životu. Bila sam nakratko i glumica, pa zašto se ne bih sada okušala i kao voditelj. Smatram da pevačka karijera neće trpeti jer su snimanja dobro organizovana i ostavljaju mi dosta prostora za estradni deo posla – izjavila je Mia za ‘Pink.rs’.