(VIDEO) „Boban je najveći pjevač naše generacije“

Snimanje druge sezone serije ‘Sinđelići’ počelo je sredinom rujna pa će gledatelji širom Srbije uskoro moći uživati u novim epizodama.

Zanimljivo je kako u proteklom periodu popularni pjevač Boban Rajović sve više ima veze s filmovima, serijama,… pa se tako on spominje i u ‘Sinđelićima’.

– Najviše volim Bobana Piromana. On je najveći pevač naše generacije…. – rečenica je iz jedne od prvih epizoda ove veoma gledane serije, a kroz istu će se moći čuti pjesme ‘Usne boje vina’ i ‘Provokacija’ koje mladi Rista pjeva u namjeri da zavede Evu Stojmenov.

– Sinđelići su serija koju i ja vrlo rado pogledam kad god sam u prilici i naravno da mi je bilo drago kada su me spomenuli u jednoj tako gledanoj seriji. Da li sam ja pjevač ove generacije to ne bih komentarisao ali sam srećan da su moje pjesme i nakon toliko godina popularne i da su još uvijek, ne samo slušane nego su uvrštene u tv serije ali i u filmove – rekao je Rajović za naš portal.

Podsjećamo vas i da se nekoliko numera Bobana Rajovića našlo i u filmu ‘Mali Budo’ koji je već mjesec dana najzapaženiji film na Balkanu.