ZABRINUTA ZA NEKADAŠNJEG PRIJATELJA: Pogledajte što je Karleuša ovoga puta poručila Mitroviću i zašto nije željela objaviti statistiku gledanosti!

Izvor slike: Instagram/karleusastar (JK) / Dragana Udovičić (Željko Mitrovic)

Ova sezona show programa ‘Zvezde Granda‘ pokazala se kao pun pogodak, a razlog tome su zasigurno i nove članice žirija: Jelena Karleuša i Marija Šerifović. Od kada je nova sezona showa počela s emitiranjem, svake subote od 21:00h bila je najgledanija emisija u tom terminu.

Pop diva Jelena Karleuša svakog tjedna objavljuje statistiku gledanosti koja ukazuje na to da je show ‘Grand‘ produkcije uglavnom duplo gledaniji od ‘Pinkovog‘, a prošlog tjedna se putem Twittera obratila nekadašnjem prijatelju i suradniku Željku Mitroviću, inače vlasniku televizije ‘Pink‘.

 

Nakon toga, ‘Pink’ je u želji da ismije Karleušu puštao snimak star nekoliko godina na kojem pjevačica ne baš tako dobro pjeva numeru ‘Tihi ubica‘. JK se povodom toga nije oglašavala sve do danas kada je na Twitteru napisala:

Nedugo nakon toga ipak je objavila statistiku koja pokazuje kako su ‘Zvezde Granda’ i ovu subotu duplo gledanije od ‘Pinkovih Zvezdi’.