Aca Lukas pohvalio Željka Šašića!

Izvor slike: Kurir

Nakon što je Željko Šašić u showu ‘Tvoje lice zvuči poznatoodlično imitirao Acu Lukasa što je rezultiralo njegovom pobjedom, oglasio se i sam Aca koji je pohvalio svog kolegu.

– Na Jutjubu sam pogledao izvođenje Željka Šašića. Dopao mi se njegov nastup, super je to odradio, bilo je vrlo interesantno. Željko je, pre svega, sjajan pevač i moram priznati da je, iako sam debelo ubeđen da mu je Prva televizija namestila da me imitira, to uradio šmekerski i stoički. Na tome mu svaka čast! Mislio sam da će mnogo više karikirati, a s obzirom na to da sam pogrešio, zahvalan sam mu i skidam mu kapu. Sve u svemu, Šašiću, svaka čast – rekao je Lukas za ‘Kurir’.

Željku Šašiću je bilo drago kada je saznao da je Lukas pohvalio njegov nastup, a ovo je ujedno i prvi put nakon dužeg vremena da se ova dva pjevača ne prepucavaju preko medija.

– Drago mi je što je imitaciju shvatio na pravi način. Da budem iskren, u to uopšte nisam ni sumnjao – rekao je Šašić koji se prije nekoliko godina razveo od Acine sadašnje supruge Sonje zbog čega su padale teške riječi u njihovim izjavama za medije.