Ana Kokić u žiriju showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’?!

Pobjednica prvog izdanja showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ je pjevačica Ana Kokić. U spektakularnom show programu Ana je pokazala više svojih talenata zbog čega bi se mogla pojaviti i u drugoj sezoni, ali u ulozi žirija.

Prema pisanju ‘Kurira’, ukoliko postigne dogovor s produkcijom, Kokićeva bi u žiriju trebala zamijeniti Ivana IvanovićaMariju Mihajlović ili Katarinu Radivojević.

– Pregovori o ovom angažmanu traju već nekoliko nedelja. Šou počinje u oktobru, a Ana je prva na listi želja produkcije. Ona trenutno pokušava da uskladi svoje privatne obaveze kako bi mogla da prihvati učešće jer je planirala da se s porodicom preseli u Grčku. Njen suprug proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen tamo je potpisao ugovor i od jeseni će braniti boje Olimpijakosa – rekao je izvor dnevnih novina ‘Kurir’ koje dodaje da pjevačica odluku mora donijeti do početka rujna, a ukoliko ne bude stalni član, zasigurno će biti u jednoj od emisija biti VIP član žirija.

Podsjećamo vas da je Ana pobjedom osvojila nagradu od 25 000 eura koju je poklonila djevojčici Srni Sedmak iz Novog Sada kojoj je hitno bila potrebna operacija.