(FOTO+VIDEO) Počeo show ‘Tvoje lice zvuči poznato’!

Izvor slike: Puls

Sinoć je na televizji ‘Prva‘ krenulo emitiranje novog glazbeno-scenskog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Na samom početku, voditelji Marija Kilibarda i Petar Strugar predstavili su četveročlani žiri koji se sastojao od Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević, Marije Mihajlović i Dragane Mirković.

fotovideo-poceo-show-tvoje-lice-zvuci-poznato2

Nakon kratkog uvodnog dijela, na scenu su počeli izlaziti natjecatelji koji su oduševili sve gledatelje. Prvi je izašao Željko Šašić koji je imitirao legendarnog Boru Đorđevića, frontmana grupe ‘Riblja čorba’.

Druga se na sceni pojavila Sara Jovanović, sudionica showa ‘Prvi glas Srbije’ koja je pokretima, izgledom i glasom ”skinula” Rihannu. Dragana Mirković je rekla kako Sara ima odličan glas, Ivan da mlada pjevačica ima “x faktor”, dok je Katarina je pohvalila Sarinu glumu.

Plavokosa pjevačica Goca Tržan sinoć se transformirala u Draganu Mirković sa početka karijere. Otpjevavši pjesmu ‘Umirem majko’ i ”skinuvši” Gagine pokrete, Goca je Draganu jako nasmijala i oduševila.

Glumica Tamara Dragičević izvela je najnoviju pjesmu Lady Gage – ‘Applause’, te nastup kakav je Gaga predstavila na MTV-evoj dodjeli nagrada.

Nenad Knežević Knez transformirao se u pokojnog pjevača Luisa i izveo pjesmu ‘Moj život je moje blago’.

Onaj koji je najviše nasmijao publiku bio je Aleksa Jelić koji se nakratko pretvorio u Cecu Ražnatović i otpjevao njezin hit ‘Da raskinem sa njom’. Aleksa je ”skinuo” Cecine pokrete, te izveo dijelove iz njezinog spota za spomenutu pjesmu.

Snežana Babić Sneki dobila je zadatak da otpjeva pjesmu ‘Glavo luda’ i transformira se u Zdravka Čolića, dok je Boris Milivojević postao Magnifico.

Predzadnja je na scenu izašla Ana Kokić koja je imitrala legendarnu Slađanu Milošević otpjevavši pjesmu ‘Miki Miki’, a zadnji je bio hip hoper Skaj Vikler koji se transformirao u slavnog engleskog pjevača Micka Jaggera.

fotovideo-poceo-show-tvoje-lice-zvuci-poznato3

Pobjedu je odnijela Tamara Dragičević koja je 1 000€ donirala udruženju ‘Zvočnica’, Instituta za majku i dijete, a to je udruženje roditelja djece s malignim bolestima.

foto: Blic, Puls