Neda Ukraden: Spavam samo četri sata! Za moj izgled zaslužna je genetika!

Izvor slike: Promo

Osim regionalnim medijima, srpska verzija showa Tvoje lice zvuči poznato zanimljiva je i Britancima. Naime, već drugi tjedan za redom, tamošnji ‘Daily express’ objavljuje priče o Nedi Ukraden koja je sve oduševila svojom energijom i izgledom u 64. godini. Njihovi zadnji naslov izgledao je ovako: “Izazovna bakica, obučena u crni triko, njihala kukovima prije nego li je baletana bacila na pod.“.

– Sve je to genetika. Ne vežbam koliko bih želela, već koliko i kada stignem. Evo juče sam igrala tenis sat vremena jer to volim, a idem još i na plivanje. Što se tiče ishrane, tu već pazim šta jedem, evo danas sam baš ručala blitvu i ribu – rekla je Neda za srpske medije.

Budući da pripreme za show znaju trajati do dugo u noć, Ukraden se požalila da nema vremena ni za masaže koje su joj potrebne

– Na masažu idem kada se umorim od nastupa, štikli i auta. Godinama sam u ovom poslu i stalno sam na putu, evo sad sam došla sa nastupa iz Ljubljane. Nemam toliko vremena da održavam nešto specijalno svoju figuru, jer stalno radim. Ni noću ne mogu da se odmorim, spavam samo četiri sata – otkriva pjevačica.

Neda ističe i da na probama daje svoj maksimum kako bi cijela točka bila što bolja, a da joj polazi za rukom pokazalo se u prvoj emisiji kada je imitirala Beyonce te ovu nedjelju kada je zajedno s Jelenom Gavrilović izvela mjuzikl ‘Chicago’.