Radi Manojlović za sudjelovanje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ nude 8 000€?!

Naišavši na odlične reakcije nakon prve sezone emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’, produkcijska kuća ‘Emotion’ i televizija ‘Prva’ pripremaju novu sezonu koja bi, ako je suditi prema nekim informacijama, trebala biti još spektakularnija od prve.

Trenutno se pregovara i sa potencijalnim sudionicima show programa, a na listi onih koje produkcija želi u emisiji je i folkerica Radmila Manojlović kojoj je za sudjelovanje ponuđena pozajmašna suma novca. Ipak, Rada se premišlja.

– Radi su ponudili 2.000 evra po emisiji. Ona na nastupima za jedno veče zarađuje oko 4.000 evra, pa se zbog toga premišlja. Rada je najtraženija pevačica mlađe generacije i ima zakazane nastupe sve do ferbuara 2015. godine. Osim primamljivog honorara, rekli su joj i da bi prema njenim obavezama pravili planove za snimanje. Bukvalno su spremni da prihvate sve njene uslove, tako da bi ona svakako bila u plusu, ako prihvati – rekao je izvor dnevnih novina ‘Informer!’.

Novinska saznanja Manojlovićeva nije željela komentirati, dok PR televizije ‘Prva’ nije želio niti demantirati, a niti potvrditi pisanja.