(VIDEO) DRUŠTVENE MREŽE GORE DVA DANA: Darina imitacija Jelene Karleuše trenutno najveći hit!

Izvor slike: Aleksandar Krstović, TV Prva

Nedjeljni nastup Dare Bubamare u show programu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ definitivno je tema o kojoj se već dva dana priča na Balkanu. Folkerica je u zadnjoj emisiji popularnog show programa imitirala vječnu suparnicu, pop divu Jelenu Karleušu.

Bubamara je izvela Jelenine pjesme ‘Upravo ostavljena‘ i ‘Insomnia‘, a na sceni su sa njom bili i plesači kostimirani baš kao na Karleušinom koncertu u Areni. Iako su brojni mislili da će Dara karikirati Jelenu, ona ih je razuvjerila i profesionalno pristupila zadatku koji joj je produkcija dodijelila te se potrudila izvesti imitaciju što bolje.

video-drustvene-mreze-gore-dva-dana-darina-imitacija-jelene-karleuse-trenutno-najveci-hit1

Komentari na društvenim mrežama podijeljeni su, no svi se slažu u tome da je Bubamarin potez što je uopće pristala imitirati JK za svaku pohvalu. Jelena još nije dala svoj sud na cjelokupan nastup, ali vjerujemo da se dobro zabavila.

video-drustvene-mreze-gore-dva-dana-darina-imitacija-jelene-karleuse-trenutno-najveci-hit2

Uz Daru je nastup imala i Milica Pavlović koja je imitirala Cecu Ražnatović pa su se tako Jeca i Ceca nakon dugo godina po prvi puta našle zajedno u jednoj emisiji. Doduše, u tijelu drugih pjevačica.

foto: Aleksandar Krstović, TV Prva