(VIDEO) Nataša razočarana komentarima na njezin nastup!

Izvor slike: Luka Pilipović

Nataša Bekvalac predstavila je u utorak novu pjesmu ‘Najgora’. Premijera pjesme koja će se naći na njezinom novom albumu bila je u ‘X Factoru, a šuška se kako je Bekvalčeva za realizaciju nastupa u ovom showu iskreširala oko 10 000€.

– Za nastup, koji je trajao nešto više od tri minuta, Nataša je uložila više od 10.000 evra! U realizaciji projekta učestvovalo je dvadesetak ljudi, sedam dana bez prestanka radili su na pripremama nastupa, kojim može da parira svetskim zvezdama. Od Natašinog izgleda, preko stajlinga, do materijala za video-zid, preko čelistkinja i pijanistkinje – ništa nije bilo prepušteno slučaju! – rekao je izvor ‘Kurira’.

Izvor dodaje i kako pjevačica baš zbog svojih vjernih fanova nije štedjela novac, te je željela da sve bude na nivou tako velikog showa, međutim, ”dočekana je na nož”. Tijekom izvođenja pjesme, a i nekoliko dana kasnije, društvene mreže prepune su negativnih komentara vezanih za nastup novosadske barbike. Sve to veoma je potreslo Natašu koja ipak ne bi trebala biti neraspoložena budući da je nastup pogledan oko 100 000 puta, a pjesma se pušta na brojnim radio stanicama.